Ett tag sedan

Var ju några dagar sedan jag skrev här . Men de har inte hänt så speciel mycket. I Fredags var jag ute med brudarna från klassen , sen åkte jag till en bekant på kvällskvisten , Var riktigt trevligt, Hehe Stadshuset var vi på föresten . Blev lite tjaffs men vissa är ju verkligen STÖRDA skaffa inte tjejer om ni inte kan behandla dom som man ska.. Fick typ mitt öga ur petat när jag skulle gå hem också :P tro seriöst jag hade ont tre dagar efter jäkla kim lim ;) . På lördagen när jag kom hem från den bekanta så ringde jag och växte kimpis så vi fot till birsta, jag var trött som ett mongo men det fick gå vad gör man inte för sinna vänner :) Efter Birsta åkte vi hem å färjade mitt hår sen vidare mot johanna , Efter johanna blev det aveny , Riktigt trevligt den kvällen också . Och på söndag eftermiddag så åkte jag och kimpis och var barnvakt innan det stannade vi på cosmos och åt i sörberge .
 Det var min helg det .. Igår och idag har jag bara varit i skolan . Eller igår var vi faktist på vårshowen på hedbergska min Matilda var så himmla duktig !  Och just nu sitter jag och väntar på att sara ska ringa hon kladade körkortet idag så vi ska beege oss ut till birsta och shoppa :D

Utgång

Det blire ikväll :) Och imorgon med min bejbiiiii kim :D Ikväll bli det med Tickan, Jessica , sara , dessi å janina på för festen vad vi vet nu , sen blire stadshuset . Och jag vet inte vad jag ska ha på mig som vanligt !!! Igentligen borde jag inte sitta här för jag måste durscha å välja kläder å torka håret å fixa det sen sminka mig , ! sen ska jag ner till tickan . Aja det blir nog bra hoppas på en kung kul kväll iallafall.

Måste bara berätta vad som hände på stan idag . Jessica gick breve mig å hon hade hållt på att rammla flera gånger alltså halka , Så ja tänkte så här "snart rammlar hon"  Haha så klart gjorde hon det med bakhuve först å hon bara låg där å ja , vickan å sandra bara skratta haha . Folken måste ha trott vi var världens dummaste kompisar haha ! Men as kul såg de ut iaf när hon låg där på backen mitt på torget typ haha . Det vad dagens ! :D  Nä nu måste jag kasta mig in i durschen !

Happy girls

TIMRÅ IK SHAAALALAA gåre å säga nå mer ? Hehe vilken underbar match brynäs blev helt bort spelade. Men DOMMAR jäven! skulle jag kunna skjutit ! snacka om dålig dommare ! Han måste ha blive betald av brynäs endå gick det så hära hahaha . Ljuger nog inte om det var 20 hakningar han sket i med mera . Aja jag å kim å keneth var iaf as glad:D Kim å jag sjung hela vägen hem haha ! Innan hockeyn så var jag å kim å hämta bogboy å keneth ville ha biteline hehe mummsigt vare ;D TACK för en kanon kväll iaf...

Hockey

Sov hos kimsi i natt . Vi såg på topmodell sen kom vi på att vi skulle gå å handla nått gott :) Tjock som vi är . Det blev iallfall Chocklad , bananer och mjölk , och ostkrokar, ost krokarna betalade jag med pant kvitton . Men rästen skulle kim ta på hennes kort men konsum hade nå problem med banken så det funkade inte . Men ostkrokarna fick vi med oss iallafall sen gick vi våran promenad vidare till ica och så smart som min kära vänn är så sa hon så hära eller jag började å sa
-Kim ! vi fick inge kvitta på ostkrokarna jag kan ju inte gå in med dom .
-Joo gör de he dom innan för jackan så gåre nog bra . :D .
Sen behövde jag inte säga nå mer . Guud vad ja älskar att kim är lika smart som mig . Det är nog därför vi blev så bra kompisar haha. Aja kim gick in på ica och jag träffa en bekant utanför så ja stannade och prata med henne . Tillslut kom kim ut med chocklad och bananer . Tror hon faktist glömmde mjölken haha ! . När vi skulle gå hem gick jag åt ena hållet och hon andra , Kim kollade lite fundersamt påmig och fråga vart jag var på väg. Då berättade jag för min kära vänn att de fanns en tunnel å att jag tänkte gå där , och där kom smart kim med en sånn bra kommentar igen Finns det en tunnel isa? Jaa sa jag , Kim- Ska vi testa å gå där :D:D:D hahah Aja tillslut kom vi hem iallafall :) . Hade det riktigt trevligt .
 
Idag på skolan har det inte hänt så mycket hade några redovisningar och så typ som vanligt .Eller vi lekte människo memory det var as kul :D. Fick också min inbakade fläta jag hade tjata på jennie om ganska många veckor :) Det var bra men då var jag tvungen att massera henne men jag kan vell vara snäll för engång skull tänkte jag, Så hon fick sin massage å ja min fläta sen var alla nöjda å glada. Efter skolan gick jag och mötte jonna så jag fick mitt smink tillbaka sen gick jag hem :) Har gått ganska mycket idag faktist. Duktiga jag !

Just nu sitter jag å väntar på kimmmmsi ska åka till keneth å se på hockey :D Skriver mer när jag kommer hem om hur det gick !.

Skojja

DET SYNDES haha

Kim

Är hos kim. Skrev mitt första inlägg förut men så klart syns det inte . ! vad less jag blir , Äh strunt samma nu ska jag å min bejbii Äta å se på tv

Mitt Första...

Inlägg ! Men man måste ju börja någonstarns. Vill först tacka Carolina som har gjort sånn fin blogg åt mig :) Nu kommer jag kanske tycka att det är roligt att skriva. Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om , men jag kan börja med att berätta vad jag har gjort idag .
Började med att stänga av alarmet ! har verkligen blive proffs på det haha ! . Så ja försov mig men äh strunt samma lektionen jag hade hatar jag endå eller hata å hata jag gillar den verkligen inte den intresserar mig inte ett dugg. sammhälle, Jävla skit kurs. Aja gick iallafall till skolan så jag var där vi ett,åt lunch hemma . Vi hade projektarbete då men sara hade så ont i huve så vi satt mest bara 1½ timme typ eller jag hade massa över energi så jag satt inte still för fem öre , skulle kolla hur vig jag vad å så ;). Sen hade vi svenska,fick en bok vi ska läsa . Ska faktist bli väldigt roligt ! Men det är ja nästan ensam om att tycka . Men efter det slutade vi . Tyckte fortfarande sara såg så häning ut så jag sa åt hon att vi skulle äta på bigboy ! Tro faktist hon blev lite piggare efter stripsen . Efter bigboy gick vi hem ! Genvägen är öppen igen det gillar vi (y) .
Ikväll så ska jag till min KIIIIIIIIIIIIM å äta å mysa . Ska bli roligt har inte vare med min bejbii på as länge känns det som. Lär ju skriva mer där ifrån .

RSS 2.0