Ennu en helg har gått

och jag har helt glömmt bort att skirva  fys skämms isa !!.  Hehe jag kan vell berätta vad jag har gjort då .
Fredag: Var på skolan och blev nypt i kinderna en timme nästan av min KÄRA vänn Jessica ;) Hon är så snäll , haha sen blev de bara massa tjaffs på skolan men vi fick till slut se lavinhundarna som var där och skulle träna att hitta folk i snön med mera. Tro aldrig jag skulle våga bli  nedgrävad  helt i snön . Efterskolan åkte jag ner på stan och träffa matilda :D hennes mamma fyllde år så vi köpte paket sen for vi hem till henne och åt god mat och tårta sen färgade vi mitt hår :) Är riktigt nöjd . Trivs verkligen i svarthår . Efter det åkte vi hem till mig och hade myskväll med pyjamasparty , chips och dipp.
Matildas snobben
Min snobben

Lördag:
Vaknade vi as tidigt :P hehe åt frukost för en gångsskull sen så åkte mamma och ulf ut å handla då kom jag på iden att vi skulle väcka min bror som var ute på fredagen så jag satt på rockklassiker på högsta å rocka hahhaha matilda rockade också :D men han skrek bara ! Sen åkte matilda till älx och jag gjorde inte så mycket förns vid 6 då åkte Jag , Kim , Simon och karro å hennes kille å bowla . Så klart så förlorade jag :( För banan lutade ! och bara när jag kastade . Skit saker haha Cosmos blev det efter bowlingen . As gott ! För er som inte vet är de en pizzeria i sörberge haha jag å simon å kim kunde inte komma översen vart vi skulle äta så vi for dit helt enkelt haha . Efter det så åkt vi till stan och hyrde film världensbästa film dessutom coatch cartner och simon hyrde nån jävla samorajfilm haha när vi skulle se den somnade både jag ochkim ! schyssta tjejer . Så jag gick hem och satt vi datorn en stund sen gick jag också å la mig .
Kim som är jätte lycklig för hon fick strajk :D
n hungrig simon
 
Söndag=slappdag gjorde absolut ingenting , elller jag övningskörde på kvällen typ sen såg jag ju beck å sov sedan , som en vanlig söndag alltså !


Fotspa

Jessica räddade min deppiga kväll. Fick följa med henne och hennes mamma till Annelie på fotspa . riktigt härligt nu är mina föter mjukare en någonsin , Det var 5 tanter Annelie och jag och jessica haha. Riktigt mys :) föresten ! det var en kar där med. Men han höll inte på med fötterna han tog händerna det gick lika bra . Iaf när han skulle hälsa på oss då hälsa han på alla och jag blev sist haha Han bah - Anders å jag bara från ingenstarns Björn :D ,hahaahaahahah det var dagens iallafall fyfan vad pinsamt ! Han bah kolla på mig lite konstigt å gick vidare men faan va ja å jessica skratta iallafall haha.

Idag

Var vi på särskolan och fikade och var med på deras musik lektion. Och NEJ jag skämms inte för att jag känner utvecklingsstörda det hade bara vare konstigt om jag inte gjorde de eller prata med dom för jag jobbar ju med de, och före det kännde jag också utvecklingsstörda! . Alltså förstår mig inte på folk som skrattar åt de eller åt dom ! Dom är också människor , bra mycket snällare och ärligare en "normala" Nä jag gillar dom jätte mycket , så mysiga människor . Sjöng massa roliga sånger också .
En som går på särskolan som jag känner berättade jag för att jag skulle jobba med honom till sommarn på hans fritids..Jag var jätte glad så jag sa- Kul va nu får du vara med mig en hel sommar till :D ? då sa han nää å sprang iväg haha sen kom han tillbaka å frågade om de var sant . Å så klart var det de . Då blev han glad endå :)  . Hehe men man skulle ju lätt kunna jobba där iallafall alltså på särskolan , Fy fan vilken jävulskt snygging :O olala ;) Imorgon bitti ska jag och jessica dit och kolla på ett genrep till en pjäs dom ska göra för jag missade de igår när jag var hemma . Men jessica har sett de men hon ville följa med mig endå :) Snällt !!
Efter skolan iallafall åkte jag på stan å träffade Matilda . Vi pratade om vad vi skulle göra imorgon och vi kom framm till att jag ska färga håret sen ska vi bara tjocka oss :) å se på lets dance bara mysa helt enkelt !

Kärlek

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort svårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden..    Finns det ? Det är frågan , Vill så gärna uppleva det dära igen .
Den dära bilden är kärlek för mig Den väcker så många fina minnen . Nä nu ska ja hoppa i badet å tända ljus å bara njuta . Men tänk om man hade haft badkaret jag såg igår ? fyy hade bott i badet då :D

Veckan

Hittils har varit sådära. Både bra och dålig. I måndags så gjorde jag inte alls så mycket var bara i skolan och såg csi sen gick jag på en kvällsprommis till kim och hämtade mitt smink och åt en glass :) .
Tisdag Vaknade jag och hade fruktansvärda smärtot i magen provade med ALLT trodde att hela min dag var förstörd men ack den som ger sig . Även om jag hade så ont så ja knappt kunde stå upp så tvingade jag i mig ett ägg och lite yougort + 1gr alvedon och 1 samarin . Sedan skulle jessica hjälpa mig å platta håret och det gick också åt helvete. Inget gick min väg igår morse !. Aja sket i allt tillslut . Jag fick se ut som jag såg ut ! like it or leave it . Åkte iallafall till noliamässan med sara och Jessica vi gick runt där typ en timme och åt lunch sen for vi vidare...Jessica skulle anmäla sig till en prövning . Efter det åkte vi till mammas jobb för vi skulle fixa några nr , pratade med barnen lite också . Längtar som attans till Praktiken nu.
Aja , Efter dagis åkte jag och Jessica till henne och såg på greveholm och busade som vanligt . Tog bussen från Jesscia vid 10 i 6 till E . Råkade hoppa av en busshållsplats förtidigt  men det gjorde inget hann prata med Kim lite innan , haha. Sen insåg ja att jag bara hittade till gatan där E bor så ja fick ringa han å be han gå ut haha ! Såg på patrik 1,5 den var riktigt bra faktist . Sen blev det tvspel men jag förlorade ! ganska hårt haha men inte blev ja sur för de ! Hade en riktigt rolig kväll igår med mycket skratt. Det visade sig att jag och E har samma humor ! as bra humor alltså . Såg på scrubs också men båda hade sett de avsnittet så då fick jag skuss hem för sista bussen hade jag missat :/ . as snällt att ja fick skuss iaf :) Kunde ju ha gått men Det fanns inte  med på kartan att jag skulle få haha .
Idag har jag inte gjort mycket alls hade samma magsmärtor i morse så jag stannade i sängen idag . Har gjort lite nytta här hemma ist diskat å fixa tvätten ska snart gå till tvättstugan . Fick också reda på att jag har fått sommarjobb nu Yeeeeees vad glad Isa blev då :D. kommer bli riktigt skojj i sommar alltså , Jag, carro och anna kmr bli järn gänget ju :D

Sen i sommras när jag å carro tvättade golvet på jobbet  :)

Heljen

Var bara bra . Ifredags var jag som sakt med Jessica å sara . och i
Lördags var jag med Kim Simon och johanna , träffade jätte många roliga ute då med fast de typ söög. På dan så åkte Jag , simon å kim upp på norra berget vi skulle visa hur fint sundsvall är där ifrån , han blev helt frälst tro jag . Haha förstår jag hade jag också blive . Efter de begav vi oss mot birsta , där matilda väntade , Åt lunch där med henne men det blev middag hehe. Sen åkte hon . Jag köpte iallafall en väldigt fin klänning och en väska åt mig själv i alla hjärtansdag present . Efter det åkte vi hem och vilade och sen blev de av mot johanna för, för fest . Jag och Johanna som är ensamma drack allahjärtansdags groggar , det fick inte kim och simon göra . Efter för fest åkt vi ner mot aveny , som för övrigt var helt dött , har aldrig vare med om värre , så vi gick ner på irsch där var det mest drag och folk elr minsta stället bara haha. Men vi gick en runda till ner till bk också men där vare dåligt med folk med . Då tänkte vi , nu måste de ha kommit mer på aveny . Men inte då . aja vi hade iallafall väldigt roligt vi fyra :) Det är huvesaken.
Idag har jag bara varit i skolan som vanligt en måndag , ska durscha nu och vänta på att kim få tag i johanna så vi kan åka å hämta sakerna vi glömmde där , Behöver nog det imorgon. Hoppas det blir av :D:D
Simon står å kolla på våran vackra stad
Party haha
Party prinsessorna :D

haha

Jessica tro inte mig :|


p1pp1.-Hammarn   says:
åk till akuten då   
» jessïca says:
stoppa fingrarna i hlasen och försökte så skit länge gick inte, prova äta ner de gick inte får panik
» jessïca says:
men ja kan ju andas
p1pp1.-Hammarn   says:
men dom måste blåsa bort de
» jessïca says:
blåsa ?
p1pp1.-Hammarn   says:
ja dom gör nog de.
» jessïca says:
blåser bort de ?
» jessïca says:
hur då ?
p1pp1.-Hammarn   says:
inte vet ja .
p1pp1.-Hammarn   says:
med nån sprut grej kanske  
» jessïca says:
äh sluta nu hittar du på myttarn  
p1pp1.-Hammarn   says:
neej

Igår

Hade jag as kul som alltid med jessica! och lillfis sara :D vi åkte iaf iväg till stavreviken till en fest elr hmm vet inte vad man ska kallade . Men jag fick mig några goda skratt iallafall =) Alex som hade drage ut oss dit till skogen var inte så kontaktbar men charmig endå haha somna mot mig när vi satt å prata hahah vad kul . vi kanske var på festen en timme sen åkte vi vidare mot joel :) sara kille. Där var vi nog också en timme. Åkte till torsboda och fyllde på mobilen och jag köpte hjärtan till sara och joel som dom ska få äta idag :) snäll jag var. Vidare mot stan , åkte med stefan , Anton och ronny en stund sen hoppad vi ur och jag å jessica gick till bk för att träffa min bästa kompis Hammarn :D söög iaf på BK igår men party tilda var där också de var ju kul iallafall. Nu måste jag skynda mig och åka till stan sen vidare mot birsta , vet inte vad som händer i kväll alls.. Vi får se vad natten utvisar . eller hur man brukar säga. haha.
Alex hade period vila och jag fick ett gott skratt :)

Isa

Igår var jag och keneth å kim å simon på hockey Guuud var roligt det var och se simon varje gång timrå gjorde mål :D
Har inte skrivit här på länge för mitt internet har vare utvecklings stört men de ska de bli ändring på :)
Ikväll ska jag vara med sara och Jessica :) vet inte alls vad vi ska hitta på men nånting kul blir de alltid när vi är i farten .
Idag trodde jag att jag hade försvoit mig för jag satt uppe aldeles för länge å prata med en person (a) hehe men de vare värt å min kära vänn Andreas sa att jag skulle försova mig men de sa jag att jag inte alls skulle . Så jag ställde klockan på kvart i 7 men sen var jag så jävla trött så jag gick upp vi nio tänkte att jag endå inte hade försovit mig så mkt , men jag hade missat första lektionen trodde jag. Men när jag satt på bussen visade sig att jag inte ens hade börjat haha. Riktigt tur att jag "försov" mig endårå för tänk om ja hade komme till skolan 2 timmar innan jag började fy fan vad less jag hade blivit då ! .

Kul

Kväll ikväll :) Hehe var med carrobarro :D Bättar mer imrong nu ska jag soooova gonatt :D

Party

Blire ikväll :D Och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig :O haha tjejerna stora problem tro jag , Är så less på alla mina kläder ! men nått ska ja nog hitta på . Hehe idag på skolan såg vi på nån jesus film kommer inte ihåg vad den heter men en gick ut innan de värsta hade börjat och tre andra satt  å skrek aj å blabla! haha mitt hurmör var inte på dopp så ja fråga vad dom gnällde i om de gjorde ont på dom ? ja bah HAN känner ju inget de är en FILM ! .Aja haha har busat massa med jessica också . Tur att hon är i skolan ibland så de händer något . Nä nu ska jag äta och bege mig å hämta dricka sen börjar kvällen :) Mors!

Felix

Den killen skulle jag kunna offra allt för , mitt enda ljus här i livet , kan inte fatta att han är 12 år i mina ögon är du typ 5 :) .

Aja ikväll var jag som sakt först och tränade med julia..Det var trevligt men jobbigt , Hon ska följa med ut imrogon också . kuligt. När jag kom hem fick jag veta att felix hade ringt så ja fixade skuss hem och till backen , så ja var med honom å åkte , så kul :D Hoppade tre gånger i ett litet hopp också ! Tänk förr då kunde man hoppa hur mycket som hellst utan å bry sig nu är man liv rädd..När jag åkte å hade lite för mycker fart så "flög" jag haha trodde jag skulle svimma fy fan vad läskigt de var men det hade man inte tyckt för några år sen . NÄ skärpning . Inte ska man vara en mes iallafall . Jag måste verkligen börja åka mer i backen de är så himmla roligt alltså ! . Men nu ska jag äta nybakta bullar och gå å sova . Vi hörs imorgon :D

Torsdag

Dagen för fredag ;) är hemma från skolan idag hade sån fruktansvärd huvevärk i morse ursch ! Men vi 4 ska jag endå gå å träna med julia . Ska bli roligt , så skönt å få röra på sig , Idag när jag har varit hemma har jag inte gjort nå mycket alls typ lega i sängen tills carolina ringde å fråga om vi skulle gå ut imorgon :D Så klart tycker jag hehe . Men då kom jag på att OJ om hon ska komma hit måste jag städa rummet haha . Så ja hoppade upp ur sängen typ och började städa ur soffan så nus er man att de är en soffa igen haha , då blir vell mamma nöjd också undra hur många dagar hon har tjata på mig  . Skulle verkligen behöva någon som kan byta lampa åt mig också !.Den har sluta fungera och nu när jag är singel har jag ju ingen som kan hjälpa mig med sånt ! Attans ;) jag får leva i ett mörker . Tur jag har min rosa lampa i fönstret iallafall . Nä nu borde jag snart börja damma å dumsuga också , Så det blir gjort nångång . Vi hörs ! 

ONT

Fyfan vilken träningsverk jag redan har i magen . Körde ben , rygg och mage idag , Känns i magen kan ja säga men jag ska ha en snygg mage till sommarn å de är me basta :D ingen återvändo nu . Nu ska jag snart hoppa in i durschen sen ska jag vell sitta här en stunde till sen SOVA ska bli så skönt :) är verkligen jätte trött . Har en aning om att jag kommer somna ganska gott !

Har sutte och lyssnat på dina låtar om och om igen nu fyy alltså , Din röst får vilken som hellst att bli kär . IM IN LÖÖÖV iaf haha , Ska gifta mig med dig så du kan sjunga varje natt tills jag somnar (y)

Träning

Ska träna med kimpa ska bli så roligt , Nu jäklar kim kommer vi inte undan mer :) Idag har jag varit i skolan som vanligt! Men det var AS god mat idag iallafall. spahgetti och köttfärssås . Skolan köttfärssås är så god för det smakar barn mat hehe .  Är nog den enda som tycker den är god eller  jessica borde också tycka det efter som vi alla tre åt tre portioner. Efter det gick vi upp till skolan igen . få blev vi så sugna på godis jag å vickan. så vi åkte till videoteket och köpte godis :D Hehe. Nä nus ka jag gå å träna hörs!

ensam

Har aldrig kännt mig så här ensam någonsin .

Nytt försök

Nu försöker jag igen att skriva nått . Varje gång nu jag har tagit mig tid att skriva så har jag så klart tryckt bort allting !
Men min helg har varit toppen kul iallafall
Fredag- Var först på skolan sen åkte vi på stan och handlade lite , Sen blev de pizzan i bredsan efter det gick jag sandra och jessica upp till jessica och bytte om å gjorde oss ordning . Sånn tur vad kunde jimmy skussa in oss till lägenheten vi skulle förfesta i . Kom några st dit . Jag , Jessica , Sandra , Frida , Stina , Jocke , Håkan , Niklas , Filip , Vickan , sara men dom två sista var bara där en stund . Spelade kort och hade trevligt. Sen skulle vi gå till aveny men jag och jessica gick till daltons först och träggade världens bästa stora syster sjöng karioki en gång !. Vidare mot aveny trodde vi men vi kom inte så långt för..... Utan för aveny kom Jessica på att hon hade tappat legget så vi fick springa å leta de sen gick tillbaka till Daltons å leta där men vi hittade ingenting , Men vi stannade endå å hade riktigt trevligt , Satt å prata med Koffa, Anton å nån annan , Dessi och janina resten av kvällen . Innan natten blev det en svän på shell med mörtsson å två andra . Trevligt .
Lördag- Sov jag nästan hela dagen och hade JÄTTE tråkigt så efter körslaget ringde jag sara så hon jag och joel skulle ut å åka lite eftersom hon fick körkort för en vecka sedan :) . Men presis när jag vad påväg ut ringde carro och frågade om vi skulle åka till railway med bysse å några . Så det gjorde vi har aldrig haft så kul iallafall på de dära stället haha var nästan inga folk men det räckte . Dansade hela kvällen sen kom Henningpenning och hämtade oss vid 2 , For hem och sov elr jag väntade på ett samtal det kom tillslut men då var klockan halv 5 på morron orkade verkligen inte gå på en promenad då och gå på efterfest haha för jag skulle bli hämtad 11 av sara .
Söndag- Blev som sakt hämtad av sara och joel typ halv 12 då åkte vi till gärde och kollade på skotercross as kul!  Efter typ en stund kom jessica också . Efter gärde åkte jag och Jessica madrass och hyrde film .

Alltså gud vad vissa människor är patetiska . Det är så skratt retande så jag vet inte vad . Trodde du var normal men det var du tydligen inte , Inte ens ett hej kan du säga :S Fattar inte hur lågt vissa kan sjunka.

RSS 2.0