Lyckad kväll

Fredag den 13de är nog inte någon oturs dag . För igår vart hela kvällen jätte lyckad. Hade en as kul för fest hemma hos mig med Frida,Linn,Erika,Jessica,Sara,Alexander,Henke,Robin , Jesper och två till killar. Matilda å matilda å jenny kom en snabbis med . Vi spelade iaf kort och skrattade hela kvällen och hade allmänt jätte roligt .
Jag och Erika fick också för oss att vi skulle raka benen på först alex ;D sen blev de henkes tur och efter det Robin haha . Men vi fick bara raka lite granna de var de enda dom gick med på ;) haha Men fan vad alla skratta . Och jessica rammla ner i badkaret å fick sig en dursch och mitt balsam och shampoo har försvunnit Jessica  äre du som ha snott de ? =) hahah . Aja vid 11 tog vi bussen ner till aveny och där vare as lite folk och Jessica kom inte ens in så hon å henke fick gå på promenad! Mötte dom vid OK så gick vi på toa jag å frida å jessica . För jag å Frida hade inte gått in då en . Och till slut vågade Lilla linn gå in också å de gick jätte bra :D Där inne hade vi iallafall jätte roligt !. Även om det var lite folk och en IDOIT fitta som armbågade mig i ryggen med vilje as hårt . HATAR den tjejen alltså .. Träffade iaf en kille där å vi rädde ut massa ;) Trodde nämligen han var jätte sur på mig men det var inte så de var.. Det som de var tänker jag inte skriva här iaf . Bara ett missförstånd men de va kul å se han igen :)
Så mys å krama han för han är väldigt lång :) Längre en mig å ni vet ju att ja inte träffar killar som är längre en mig särskilt ofta . Hehe , Vi två kom också fram till att vi inte vill ha förhållanden för där bara skit ;D Man kan ju ha kul endå :) .

Och under hela kvällen fick jag sms av N och jag trodde de bara var en jävla drömm men det var sant . :O Kan inte fatta de fortfarande att han ens hörde av sig :D:D .
KIIIIIM
min älskling kom och hämtade mig å sara å jessica som jag fick be den där killen ja kände om hjälp ut med . Lill stumpan var lite full hon trodde tex att kims bil var ett tält hon åkte hem i hahahaha. Aja när jag kom hem gick ja iaf och mötte N och vi gick till mig och drack elr han drack äckel öl och jag en grogg men den smakade piss fick blandaden med saft så de va ingen höjdare sen såg vi lite på tv sen ringde nån till N så han var tvungen å gå . Hans kompis behövde hjälp tydligen . hehe . Men jag tror fortfarande allting är en jävla drömm att ens N var i mitt rum :O trodde aldrig han skulle vara hemma hos mig .

Måste ju bara säga grattis till Jessica som blev mamma och kim som blev moster i natt :) och Keneth som blev morfar :D GRATTIS . Fick en bild på henne av kim . Vilken liten fin prinssesa det var och kommer bli :)

Skolan

Var jag på idag , Hehe trodde aldrig jag skulle orka upp i morse alltså somnade nog kvart över fyra. Kunde verkligen inte sova haha. Men de va trevligt en då VOV . Satt kvar på skolan ett tag och jobbade med vårtat PA åh vad jag hatar våran handledare hon är helt sjukt ! Hon hatar verkligen mig och jag hatar henne . Men det kommer nog ordna sig vårat PA iallafall. Måste bli klar med det imrgon så vi kan få det rättat och göra klart fakta häftet men det tar vi och fixar imorgon bruda :D Idag har jag vi tvätt stugan hehe men tur mamma kan fixa de mästa får vell endå ta å hjälpa till lite . Ååh nu är jag hungrig  ! Hopppas mamma kommer hem snart :)

Saknad

Saknar dig så mycket så jag blir knäpp sitter här och kan inte sova för de känns som vi inte existerar för varandra längre hur kan tre veckor förstöra så mycket ? Vet inte vad ja ska ta mig till utan dig de funkar inte alls ! Jag har några bra kompisar men ingen som Du det är inte samma sak du är som min stjärnsyster ju . Minns fortfarande första gången vi var med varandra själv har aldrig kännt sån lycka någongång tänkte på en gång hur kan jag inte ha träffa den här underbara tjejjen tidigare vi klickade på engång ju!, Å du tror att de är jag som är sur på dig men det är jag inte känner mig bara så tomm och ensam utan dig . Men jag kan inte tvinga dig till någonting men jag trodde det skulle bli som vi sa . Vi ska ju bli som i heartbreakhotell. Fan nu har det börjat rinna massa tårar också men jag kännde att jag var tvungen att skriva något hoppas allt kan bli som förut för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till . Det är dig jag kan vara mig själv med , vi har snart kännt varandra i ett år och vi har redan hunnit med massa saker som om vi har kännt varran hela livet . Crusing,Fest i badviken , kräftkalas , Massa tokiga bil turer , Dina shopping runder på birsta "hehe" , och alla mys kvällar och ute kvällar å att vi bara ha vare vi . Vi har ju till och med dela hjärta ,  Jag älskar verkligen dig . Vill inte förlora min skatt och förebild vill vara som du ! För du är verkligen en skatt för mig du bryr dig om mig som ingenannan gör . Det var du som hälsade på mig på sjukhuset du erbjöd dig till å med å sitta där hela natten . Du är så underbar . Fan nu måste jag verkligen sova men jag hoppas när du läser de hära att du fattar hur mycket jag saknar dig och att mina tårar är enbart av saknad vet inte hur jag ska göra så allt bli som förr ? Kan de ens bli det ? .
kanske är töntig men kunde inte säga det på något annat sett , Låter bilderna tala

RSS 2.0