Kvällen

Har varit jätte bra var först med kim till lögdö å släppte in Marias hästar :) Wody å en ny häst . Å jag frågade kim kan man ta båda hästar samtidigt hon bah ja gör de , Men :P de gick inte så bra för Wody ville springa in å den nya hästen ville inte de . Så där stog jag med två hästar elr En sprang runt , runt å han tänkte nog varför går vi inte ? Haha. Så jag stog där å väntade på att kimsan skulle komma tbx så hon kunde ta ena hästen  Hehe sen bar det av med stora steg in i stallet tyckte wody.  Efter det så åkte vi till johänni å åt mat :) Korv å spagetti stog på bordet när vi kom , riktigt smarrigt . Sen skulle johännni åka iväg så vi blev utslängda hihi ;) Nästan iaf . :D elr hur kimsi ? Hahah . Nää ja skojja johanna :D . Men hur som hellst så åkte jag å kim till nästa stall å gedde dom plutthästarna lite mat också , dom var redan inne av någon märklig andledning men .. Allt har en naturlig förklaring.
Lite Övningskörning med kimsan blev det också ikväll Haha , Hon lärde mig att starta i backe  :) Och backa lite och dra i handbromsen . Men det blev ju som de vart haha Inte så lyckat för kim sa GAAASA allt du kan ja bah OKEJ ! :P åsså gjorde jag de men vi hade ettan i HAHA varv räknaren lyste rött hahaha :P Så kan de gå . Tillslut bytte vi förare igen å begav oss mot ica kvantum för att handla lite saker sedan for vi ner till stan å madde :) Vi åt chips å dippa morötter å såg på Ballar av stål å sen nån värdelös film som hette kärlek 3000 , För dom som inte har sett den SEE den inte . För de första var det nån jävla efterbliven kille som prata genom filmen å den va helt psyk . Den somgjorde den film måste verkligen ha varit på fyllan å vyllan .
Ojoj vad klockan är mycket . Måste verkligen hoppa ner i sängen nu för jag ska ju jobba imrong :D ska bli så himmla roligt . Men jag måste bara säga att GUD vad bra jag mår när jag är med kim :) Och johännispännis . Har jämte så ap roligt . 

Nä gonatt på er :)

Life is a highway

Igår så var det så iallafall heheh va tusan ute till halv 2 med Jennie , Elin å nina å for . Åkte först runt lite över allt sen for vi å hälsa på hjalle å co , Dom tre jag var med var lite väl tysta tyckte dom hos hjalle å jag tänkte då får vell ja prata då men då sa Ludde åt mig å vara tyst ist :P Aldrig äre bra ;) . MatildaPilda var hos hjalle med :D Gooodingen . Hon tycker jag om :D .
Å igår vid fem åkte jag å min älskade syster till stallet med . Känndes så skönt på något sätt att komma till stallet igen . Vi tog in hästarna å myste på lite å tog en liten sväng :) Efter de fick vi nå psyk som alltid när vi åker buss så vi bestämmde oss för att åka till Carros pappa och grilla lite . Vi köpte kött , goo sås , å MAJSKORVAR mummsigt värre :D . Tillbacka till Jennie å dom då . Hehe efter att vi varit hos Hjalle så åkte vi in till stan igen . Vi såg en ful jävel på fraktarna jag ville kasta ägg på !! Men det gick inte för sig .. Hur skulle de se ut lixom ?! hehe . Nä va tookigt . Vi hämtade upp en full henka ist . Å åkt tbx till max å åt sen upp till norrberget sen blev de hem gång :) Å i morse blev ja väkt av nina å elin som ringde dom ville att jag skulle med dom tre till birsta hehe å snäll som ja är så följde jag med så klart ;) Nä men jag ville de :D:D . Jennie åker ju till Isaland 6 veckor snart så man måste ju passa på . Hann inte äta frukost elr nått för dom va i kovland när dom ringde å då sov ja så ja skyndade mig bara på med kläderna . Hehe har Iaf haft en jätte trevlig dag . Å ikväll ska jag vara med min kiiim :D Å imrong blire jobb läängtar faktist tills jag ska jobba :D Har inte gjort de på länge å sist jag gjorde de jobbade jag natt så .

Föresten så fyller Matildas lillebror ANTON 14 idag :D Grattis lilla gubben :)
Har ingen bild på Anton så de får bli på Matilda ist :) Båda är endå lika sööta Hihi

You raise me up

So I can stand on moutens. Im and strong when Im on your shulders . You rasie me up to more then I bee.
Så jäkla fin låt :) När jag hör den så tänker jag bara min lilla kim . Det är hon som är solstrålen i mitt liv iaf om inte jag hade funnit en sånn fin vänn hade jag troligtvis aldrig orkat . Om jag kunde så skulle jag ge dig allt . Det finns inget du inte är värld du är verkligen BÄST . Tack för jag får vara din vänn . Även om vi inte har setts på snart 6 vecker elr nått så vet jag att du finns för mig :) Och det är sjukt att vi inte har setts .. Vi bor högst 600 meter i från varandra hur svårt kan de bli å ses då ? hehe. Meen de måste bli ändring på det hära nu . Igår när jag hörde din röst blev jag så glad :) Min stjärnsyster de är kim de ;);) hihi . Vi är så jäkla knäpp när vi är med varandra de är så bra :) Å johanna :D henne får man inte glömma :) När vi är i farten är det ingen som stoppar oss :D:D
 
Ni två är så himmla BRA ville bara ha de sakt Punkt

RSS 2.0